Σεξουαλικότητα και σχέσεις

Χρόνος ανάγνωσης 2 ΄

Η Σεξουαλικότητα και οι Σχέσεις είναι δύο άρρηκτα συνδεδεμένες πτυχές στην ζωή του κάθε ανθρώπου. Η κατάλληλη και επαρκής φροντίδα από τους σημαντικούς για εμάς άλλους ανθρώπους στην παιδική ηλικία, επηρεάζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και της προσωπικότητας μας και μας επιτρέπει να βιώσουμε “υγιείς” σχέσεις καθώς και την σεξουαλικότητά μας. Οι μελέτες των συναισθηματικών δεσμών της σεξουαλικότητας και των σχέσεων ανέδειξαν τις λεπτές σχέσεις μεταξύ αυτών των σημαντικών πτυχών της ζωής κάθε ανθρώπου.

Το Συνέδριο “Σεξουαλικότητα και Σχέσεις” επικεντρώνεται σ’ ένα βασικό θέμα για κάθε επαγγελματία που αποσκοπεί στην παροχή πιο αποτελεσματικής θεραπείας. Χάρη στη παρουσία πολλών επιφανών ειδικών από όλο τον κόσμο – που θα μοιραστούν μαζί μας τις πιο σύγχρονες γνώσεις τους πάνω σε αυτό το θέμα- οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν
για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και θα αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση ως προς την αντιμετώπιση ατόμων που έχουν προβλήματα και με την σεξουαλικότητα και με τις σχέσεις τους ή που έχουν γενικότερα δυσκολίες που συσχετίζονται με τα πάρα πάνω.

Το Συνέδριο συνεπώς θα είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο ενημέρωσης για θέματα σεξουαλικότητας και σχέσεων και πώς αυτά έχουν εξελιχθεί αλλά και συνάντησης με έντεκα από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς ειδικούς σε αυτό τον συναρπαστικό τομέα.

ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 27-29 Απριλίου 2018, Αθήνα
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 300€
ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΩΣ KAI 31/1/18: 250€
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: Με την επίδειξη πιστοποιητικού σπουδών 200€

ΕΓΓΡΑΦΗ
Παρακαλώ επισκεφτείτε το website μας www.international-isc.com για να εγγραφείτε στο Συνέδριο. Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις ή χρειάζεστε επιπρόσθετες λεπτομέρειες και βοήθεια, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: segreteria@isctraining.com
Παρακαλώ σημειώστε ότι εάν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να ακυρώσετε την
εγγραφή σας θα ισχύσουν οι πάρα κάτω κανόνες:
• Εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας 3 μήνες πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας
επιστραφεί το 60% των χρημάτων σας
• Εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας 2 μήνες πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας
επιστραφεί το 30% των χρημάτων σας
• Εάν οι ως άνω προθεσμίες δεν τηρηθούν, χάνεται το δικαίωμα επιστροφής
χρημάτων.

ΙNFO
Istituto di Scienze Cognitive Via Rolando,16 – 07100 Sassari

Δείτε το πρόγραμμα εδώ