Σύνδεση με την Εσωτερική Αρμονία

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala, Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr

Κυριακή 9 Απριλίου 2017 ώρα 16:00-20:00

Η εσωτερική μας φύση είναι Αρμονία.  Αφορά την «υπόσταση»  που βρίσκεται πέρα από τις εναλλαγές του ασυνείδητου, των προσωπικών γεγονότων της ζωής μας και της καθημερινότητας.   Μέσα της δημιουργούνται και αναπτύσσονται οι διαστάσεις που εμφανίζονται ως «πραγματικότητα». Αποτελούν εξωτερικευμένες μορφοποιημένες διαστάσεις του άυλου πυρήνα μας. Αυτές διαμορφώνονται ως προσωπικότητα, η οποία σιγά-σιγά εξελίσσεται πάνω στα καλούπια των  πρώτων χρόνων ύπαρξής μας, από τη σύλληψή μας έως και την παιδική μας ηλικία.

Αυτό το εσώτερο πεδίο, αποτελεί το έδαφος μέσα από το οποίο αναπτύσσεται η υλική μας διάσταση. Είναι ο πυρήνας της ύπαρξης μας, η εσωτερική μας φύση, η υπόσταση, όμως δεν αποκαλύπτεται στον άνθρωπο ούτε γνωστικά ούτε βιωματικά.

Για να γίνει αισθητό, χρειάζονται ειδικές συνθήκες άσκησης και εμβάθυνσης.

Μέσω  της χοροκινητικής έκφρασης, η συνειδητοποίηση των δυναμικών και των ποιοτήτων της κίνησής μας καλλιεργεί  ψυχοσωματική αποστασιοποίηση από το γνωστό τρόπο κίνησης και αντίληψης.  Αυτή η μετατόπιση επιτρέπει το βίωμα μιας βαθύτερης πραγματικότητας που φέρει μέσα της αρμονία, γαλήνη και ολοκλήρωση.

Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών Shantom: Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας (στάση μετρό Χολαργός), 152 31 Κάτω Χαλάνδρι

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΕΞΟΦΛΗΣΗ στη γραμματεία του Shantom το πολύ έως την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τηλ. 210-6717529, email: info@shantala.gr. Ιστοσελίδα: www.shantala.gr

Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη & Πέμπτη10.30-13.30 Δε έως Παρ. 18.00-22.00